ZWROT
znane ograniczenie
Błąd zapisany w dokumentacji zamiast naprawiony. Wpisanie do listy znanych ograniczeń zamyka zgłoszenie i nie zamyka problemu — a użytkownik trafia na nie tak samo jak przedtem, tylko z odnośnikiem.
po ludzku: błąd, którego nie naprawimy